Over JustBeFit

Maak kennis met mij

“Functioneren in een gezond lichaam met een levendige geest is belangrijk”

Mijn naam is Juriën Beterams en ben geboren op 16-07-82. Op 5 november 2011 is JustBeFit, mijn gezondheidsstudio, in Wanssum geopend. Na afronding van zowel de Cios- en Fontys Sportmanagement opleiding heb ik vele jaren in diverse sportcentra gewerkt. Mijn gedachten gingen echter altijd uit naar een eigen gezondheidsstudio.

 

“Klein van opzet, zodat we de mensen persoonlijk en intensiever kunnen begeleiden”

Daarom trainen de mensen bij JustBeFit in kleine groepjes, wat resulteert in een ontspannen en gezellige sfeer tijdens het sporten. Iedereen heeft een op maat gemaakt eigen trainingsschema en we hebben diverse trainingsvormen.

 

“JustBeFit is altijd in ontwikkeling!”

JustBeFit is niet alleen een fitness studio. Wij werken samen met een gewichtsconsulent, fysiotherapeuten, vitaliteitscoach, huisartsen en apotheek, waardoor het totaalplaatje breder wordt voor Just Be Fit en we nog beter kunnen inspelen op de wensen en gezondheid van mensen. Trots ben ik dus op wat ik tot nu toe heb bereikt en hoop nog vele mensen te kunnen helpen met mijn vaardigheden. Ik woon met mijn gezin in Wanssum en hecht ook buiten mijn werk waarde aan een sportieve, actieve levensstijl.

Juriën Beterams

JustBeFit

In de begin jaren is gebleken dat de bedrijfsvoering succesvol is. Daar waar we op 5 november 2011 gestart zijn met de onderneming in Wanssum, hebben we in juli 2013 de vervolgstap kunnen zetten naar een nieuwe locatie met meer mogelijkheden. Deze locatie is in het gezondheidscentrum Meerlo (voormalig gemeentehuis). We hebben daar een grotere en volledig ingerichte Fitnessruimte ter beschikking. In september 2018 hebben we onze 2e locatie geopend waar we onze binnen groepslessen, Yoga, Personal- en Duo Trainingen en Small Group Trainingen aanbieden.

Al lang draag ik niet meer als enige deze mooie sportieve visie naar buiten, maar doe ik dat samen met gemotiveerde collega’s, die deze passie met mij delen.

Sporters per week

Soorten trainingen

Jaar ervaring

Over JustBeFit buiten

Populaire trainingen

  • Fitness
  • Groepslessen
  • Yoga

“JustBeFit helpt jou om de beste manier te vinden om fit en gezond te blijven”