Onze Groepslessen

Bij JustBeFit geloven we in de kracht van samen bewegen en daarom bieden we een gevarieerd aanbod aan groepslessen voor iedereen die op zoek is naar een dynamische en motiverende fitnesservaring. Of je nu van dansen houdt of liever aan je conditie werkt met cardiotraining, bij JustBeFit vind je de perfecte groepsles die aansluit bij jouw behoeften en interesses. Verbrand calorieën op het ritme van opzwepende muziek met Zumba of ontdek de energieke combinatie van kracht en cardio tijdens een Bootcamp-sessie. Voor degenen die op zoek zijn naar een mindful workout, bieden we ook Pilates en Nirvana Fitness aan om lichaam en geest in harmonie te brengen.

Onze groepslessen zijn er niet alleen voor volwassenen – we hebben ook speciale activiteiten voor kinderen, zoals Kidsdance en Kinderyoga, zodat ze op jonge leeftijd al kunnen genieten van de voordelen van een gezonde levensstijl. Bij JustBeFit begrijpen we dat iedereen uniek is, en daarom hebben we groepslessen voor alle fitnessniveaus en wensen.

“Al lang draag ik niet meer als enige deze mooie sportieve visie naar buiten.

Maar dit doe ik samen met gemotiveerde collega’s, die deze passie met mij delen

– Juriën Beterams, JustBeFit

Klik hieronder op een van onze programma’s om meer te weten te komen:

Dance

Kracht & Cardio

Kracht & Cardio (buiten)

Cardio

Mindful & Vitaal

Zumba

Zumba Gold

Full body dance

Bootcamp

Strong nation

Kracht Workout

Bootcamp

Kracht Workout

Hardlopen

Powerwalk

Hardlopen

Powerwalk

Spinning

Wandelfit

Seniorenfit

Pilates

Nirvana fit

Zumba

Zumba Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Sasa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. Zumba kent geen moeilijke choreografie en is dus heel geschikt voor iedereen die van swingende muziek houdt. Iedereen kan in dezelfde les op zijn eigen niveau meedoen en zo een complete workout volgen. Maar Zumba is vooral leuk, makkelijk en effectief.

De les begint met een warming–up. Je wordt direct meegetrokken door de opzwepende muziekklanken. Snelle en langzamere ritmes wisselen elkaar af. Deze intervaltraining zorgt voor een optimale verbranding van de calorieën. De les wordt afgesloten met een cooling down. De muziek is het uitgangspunt. Zumba maakt je vrolijk!

Iedereen kan met Zumba meedoen. Zumba is kijken en meedoen! De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen.

Klik hier voor de lestijden ➔

Zumba Gold

Wil je je conditie opbouwen? Ben je herstellende? Of wil je rustig de basispassen van de Zumba leren? Dan is Zumba Gold iets voor jou! Voordelen van Zumba Gold:

 • dansen op rustig tempo
 • eenvoudige danspassen
 • afwisselende snelheid van de muziek
 • workout bestaat uit vrolijke en aanstekelijke muziek
 • Gold maakt men kennis met verschillende danssoorten waaronder: Salsa, Merengue, Bachata en ook andere ritmes komen aanbod; Cha cha cha, Rock & Roll & Flamenco

Zumba Gold is geschikt voor iedereen die de reguliere Zumba te moeilijk of te snel vindt, conditie wil opbouwen of mensen die minder belastbaar zijn. Het is ook uiterst geschikt voor 55-plussers. Is Zumba Gold iets voor u? De manier om het uit te vinden is door het zelf te ervaren. Bel of mail voor een proefles!

Klik hier voor de lestijden ➔

Full Body Dance Workout

Met eenvoudige maar leuke dansmoves, werkt u actief aan uw conditie. In deze groepsles van 1uur krijgt u een levendige, energieke en gezellige workout op swingende muziek. Daarna sluiten we af met krachtoefeningen en een stretch. Door het hoge fun-gehalte merkt u niet dat u flink aan het trainen bent, maar dit is uiteraard wel het geval. Uw lichaam verbrandt vet, bouwt spierkracht op en uw conditie en coördinatie verbetert terwijl u nieuwe dansmoves leert.

De lessen zijn geschikt voor iedereen die wil bewegen, met of zonder danservaring. De instructrice, Loes Flos, zal u begeleiden waar nodig. U kunt de les zo intensief maken zoals u zelf wilt.

Klik hier voor de lestijden ➔

Bootcamp

Bootcamp is lekker buiten sporten in een groep, op eigen tempo en intensiteit. Bootcamp is fun, goed voor de conditie en spierversterkend en dat allemaal heerlijk in de buitenlucht. Veel mensen denken bij het woord Bootcamp aan een extreme manier van trainen. Bij Just Be Fit staat Bootcamp voor samen plezier hebben in het buiten sporten onder professionele begeleiding. Het is voor iedereen haalbaar en je kunt de oefeningen dan ook zo zwaar maken als je zelf wilt.

Klik hier voor de lestijden ➔

STRONG Nation

STRONG Nation is een combinatie van HIIT training en krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleidt door opzwepende, pittige muziek. De oefeningen worden gesynchroniseerd met de muziek en het tempo leidt de intensiteit.

Het is een pittige les met hoge calorieverbranding! De STRONG Nation les is voor iedereen geschikt, want er kunnen altijd aanpassingen gemaakt worden… De les is ideaal voor iemand die gaat voor spieropbouw en conditieverbetering!

De originele STRONG Nation les is een veeleisende, 60 minuten durende sessie, die je hele lichaam traint. Het is ideaal om je ultieme fitnessdoelen te bereiken – en dan nieuwe te maken.

Klik hier voor de lestijden ➔

Kracht Workout

Wil je fit, sterk, soepel en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is onze buiten les Kracht Workout echt iets voor jou! De Kracht Workout trainingen bestaan o.a. uit kracht- en andere fitnessoefeningen in groepsverband. Tijdens de lessen maken wij veel gebruik van het eigen lichaamsgewicht en uitdagende trainingsmaterialen op een toplocatie!

Kortom dé ideale workout om je energiek te laten voelen op een top locatie in het bosgebied van Wanssum. Trainen op je eigen niveau, staat tijdens onze lessen centraal.

Klik hier voor de lestijden ➔

Hardlopen

Er is geen makkelijkere vorm van sporten dan rennen. Je hebt niet veel meer nodig dan een paar goede schoenen en het kan overal waar en wanneer je maar wilt. Sterkere spieren, betere conditie, sterkere pezen en banden zijn resultaat van regelmatig hardlopen.

Maar hardlopen werkt ook als remedie tegen dure welvaartziekten zoals diabetes 2, obesitas en hart- en vaatziekten, depressiviteit, angststoornissen, migraine enz. en het verlaagt de bloeddruk en het cholesterol gehalte. Dit komt mede door een betere doorbloeding en een verlaagde (rust)hartslag. Hiernaast versterkt het de long spieren waardoor beter en gemakkelijker adem kan worden gehaald (denk aan astmaklachten of COPD), krijg je een betere nachtrust en is het een manier om gewicht te verliezen of om het op peil te houden.

Beginnen met hardlopen is meer dan je loopschoenen aantrekken en gaan lopen. Een verantwoorde aanpak is nodig om blessure en teleurstellingen te voorkomen. Onder leiding van onze instructeur stellen we voor iedereen een op maat gemaakte training samen.

Klik hier voor de lestijden ➔

PowerWalk

Wil jij fit en energiek zijn, lekker buiten sporten en werken aan je gezondheid in groepsverband? Kom dan meedoen met onze groepsles PowerWalk! PowerWalk wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. Met PowerWalk hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan dus meedoen!

Wat doet PowerWalk met je:

 • Stevig tempo wandelen
 • Intensieve manier van bewegen
 • Conditie verbeterende Workout
 • Spierversterkend, we doen extra oefeningen
 • Vetverbranding Workout
 • Houding verbeterend
 • Strakker figuur
Klik hier voor de lestijden ➔

Spinning

Spinning is staand of zittend fietsen op een speciale stationaire fiets. Tijdens de workout wordt de weerstand van de fiets aangepast afhankelijk van het tempo en de soort oefening. Omdat er veel verschillende ritmes in een spinning les gebruikt worden en door de diverse zittende en staande technieken ontstaat een positief trainingseffect op hart, longen en beenspieren. De weerstand kan per individu verschillend afgesteld worden. Je bepaalt zelf de zwaarte van de training, eventueel met gebruik van een hartslagmeter.

Spinning zorgt voor het sterker maken van het hart, het groter maken van de longinhoud zodat er meer zuurstof kan worden opgenomen, een regelmatige bloedsomloop zodat de spieren beter worden doorbloed en het elastischer maken van de spieren zodat verzuring en aanhechtingspijnen minder voorkomen. Bil- been- en rugspieren worden veelvuldig gebruikt en dus getraind door het steeds veranderen van de posities op de fiets.

Klik hier voor de lestijden ➔

WandelFit

Onder gediplomeerde begeleiding met daarbij een verantwoorde training biedt wandelfit meer dan gewoon wandelen. Er wordt stevig gewandeld, maar rekening gehouden met ieders tempo. Tussentijds worden de verschillende oefeningen uitgelegd en uitgevoerd.

In groepsverband op een gezellige manier gedurende 60 minuten werken aan de conditie-, houding-, spierversterkende- en balansoefeningen. Dat is wat we willen bereiken met wandelfit.

Interesse en graag een keer vrijblijvend meedoen met WandelFit? Dat kan!
Bel of mail voor een proefles!

Klik hier voor de lestijden ➔

SeniorenFit

Speciaal ontwikkeld voor senioren met als doel een geschikt beweegaanbod te creëren waaraan iedereen mee kan doen. We maken sporten plezierig en tevens een sociale activiteit. Met SeniorenFit houd je jezelf vitaler en komt uw energie beter op peil. In groepsverband geven we een uiteenlopende invulling van ontspanningsoefeningen tot aan sport en spel.

Tevens geschikt als u een rollator gebruikt en er wordt rekening gehouden met eventuele beperkingen of aandoening. En op deze manier werkt u aan een gezonde leefstijl, met een minder verhoogd risico op gezondheidsklachten.

Interesse en graag een keer vrijblijvend meedoen met SeniorenFit? Dat kan! Bel of mail voor een proefles.

Klik hier voor de lestijden ➔

Pilates

Pilates is een verantwoorde trainingsmethode voor je hele lichaam. Het helpt klachten te voorkomen en te verminderen, zorgt voor een strakker lichaam, verbetert je houding, vermindert stress en helpt je in balans te komen. Kortom: een verantwoorde en grondige work-out voor body&mind!

Pilates kan door iedereen beoefend worden, ongeacht leeftijd, fysieke gesteldheid of bewegingsniveau. Ook al ben je niet top-fit, heb je fysieke klachten, ben je niet op je ideale gewicht, je bent welkom! De persoonlijke en deskundige begeleiding tijdens de les zorgt voor een verantwoorde training voor elke deelnemer.

De Pilates oefeningen zijn er in de eerste plaats op gericht de regio van de onderrug, buik, bekken en bilspieren te versterken. Aandacht, concentratie, ademhaling, spierbeheersing en ontspanning zijn de kernbegrippen die de les vormgeven.

Klik hier voor de lestijden ➔

Nirvana Fitness

Nirvana Fitness is een unieke mix van stimulerende muziek, eenvoudig te volgen pilates/yoga oefeningen en ritmische ademhaling voor een optimale ontgiftiging van het lichaam en het ervaren van de Nirvana mind. NirvanaFitness is een systeem dat je leert hoe goed te ademen, door een serie van functionele toning pilates en yoga oefeningen, welke je begeleiden naar een dieper dagelijks ademhalingspatroon (diaphragma met verlengde uitademing) dat in de plaats komt van oppervlakkige ademhaling.

Tijdens de lessen focussen we ons zelf op pilates/yoga oefeningen en op de ademhaling. Focussen op ademhaling voor een progressieve verlaging van het ademhalingsritme. Dit alles triggert de ontspanningscentra van het zenuwsysteem en vertraagt en ontspant alle lichamelijke systemen waardoor er ruimte ontstaat voor regeneratie, ontgiftiging en mentale rust. Een sterker immuunsysteem, beter omgaan met stress, gemakkelijkere afvoer van giftige stoffen, diepere ademhaling en gemakkelijker kunnen ontspannen zijn enkele gevolgen.

Klik hier voor de lestijden ➔

Meer weten over een van onze programma’s? Neem contact op met mij!

Samen trainen?

Wil je gezellig samen met een vriend of vriendin trainen en toch je persoonlijke doel behalen? Dan is duo training bij onze Personal Trainer een voordelige optie. Tijdens duo personal training krijg je een op maat gemaakte sessie, maar dan voor twee personen. Je kunt elkaar uitdagen en motiveren, wat zorgt voor een extra boost tijdens het sporten.

Voordelen van groepslessen bij JustBeFit

Motivatie en coaching door een personal trainer

Samen met vrienden trainen

Breed aanbod

Aangepast op jouw doelen en wensen

Combineer verschillende trainingen

Onze locatie of in het nabij gelegen unieke bosgebied

Wat zijn de JustBeFit groepslessen en waarom zijn deze geschikt voor jou?

Bij JustBeFit vind je een breed scala aan groepslessen die perfect zijn om je gezondheid en fitness naar een hoger niveau te tillen. Onze groepslessen zijn ontworpen om je op een leuke en motiverende manier in beweging te krijgen, waarbij je samen traint met gelijkgestemde individuen die allemaal streven naar een gezonde levensstijl.

Onze ervaren instructeurs begeleiden je door energieke en uitdagende trainingen die je helpen je fitnessdoelen te bereiken. Of je nu op zoek bent naar een intense cardio-workout, spierversterkende oefeningen of gewoon in beweging blijven, onze groepslessen bieden voor elk wat wils.

Ontdek de kracht van Zumba en laat je meevoeren door de opzwepende Latijns-Amerikaanse ritmes terwijl je calorieën verbrandt en je conditie verbetert. Voel de adrenaline tijdens onze Bootcamp-sessies, waarbij je zowel je kracht als uithoudingsvermogen naar een hoger niveau tilt. Laat jezelf gaan bij onze energieke en opzwepende Full Body Dance Workout en ervaar hoe plezier en beweging samenkomen.

Als je op zoek bent naar een meer ontspannen maar toch effectieve workout, dan zijn onze Pilates en Nirvana Fitness lessen perfect voor jou. Versterk je kernspieren, verbeter je flexibiliteit en breng je geest tot rust terwijl je geniet van de rustgevende sfeer van onze yogasessies.

Onze groepslessen zijn geschikt voor alle fitnessniveaus, of je nu een beginner bent of al wat meer ervaring hebt. Je zult merken dat de ondersteuning en motivatie van je medesporters je helpen om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze groepslessen en ervaar de kracht van bewegen in een stimulerende en gezellige omgeving. JustBeFit staat klaar om je te begeleiden op je reis naar een gezonder en fitter leven!

Zijn groepslessen niet waar je naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje bij onze andere trainingen!