Onze Duo Trainingen

Ontdek de kracht van samen trainen met onze op maat gemaakte duo-programma’s. Onze Duo Training is ideaal voor koppels, vrienden of trainingsmaatjes die hun fitnessreis willen delen. Met onze ervaren trainers aan jouw zijde bieden we gepersonaliseerde trainingssessies die zijn afgestemd op de behoeften en doelen van beide deelnemers. Of jullie nu samen willen werken aan kracht en spieropbouw, gewichtsverlies, conditieverbetering of een specifiek doel, onze Duo Training zorgt ervoor dat jullie samen naar succes streven.

“Wacht niet op het juiste moment, start vandaag!

– Juriën Beterams, JustBeFit

Duo Training

Met een trainingsschema volledig aangepast aan de wensen van jou en je trainingsmaatje zul je begeleid worden met de optimale fitnesservaring. Omdat je samen traint, kun je elkaar ondersteunen maar ook uitdagen om het beste uit jezelf te halen.

De trainingen worden in samenspraak gepland aan de hand van jullie behoeften. Neem contact op voor meer informatie!

Meer weten over een van onze programma’s? Neem contact op met mij!

Liever alleen trainen?

Train je liever alleen met een trainer om je persoonlijke doel behalen? Dan is personal training met onze gespecialiseerde trainer een goede optie. Tijdens personal training krijg je een op maat gemaakte sessie, gericht op jouw wensen en doelen. Je wordt uitgedaagd en gemotiveerd door te trainer, wat zorgt voor een extra boost tijdens het sporten.

Voordelen van Duo Training bij JustBeFit

Motivatie en coaching door een personal trainer

Samen met vrienden trainen

Breed aanbod

Aangepast op jouw doelen en wensen

Combineer verschillende trainingen

Onze locatie of in het nabij gelegen unieke bosgebied