Onze Fitnessmogelijkheden

JustBeFit biedt een breed scala aan fitnessmogelijkheden voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Of je nu wilt werken aan je conditie met cardiotraining, spiermassa wilt opbouwen met krachttraining of deelnemen aan ouderen fitness, JustBeFit heeft alles wat je nodig hebt. Maar dat is niet alles – JustBeFit biedt ook bedrijfsfitnessprogramma’s aan, zodat jij en je collega’s samen kunnen werken aan jullie gezondheid en fitheid.

Heb je weinig tijd? Dan is ons 20 minuten fit programma precies wat je zoekt. Ongeacht je situatie, JustBeFit heeft een programma dat bij jou past!

“Klein van opzet, zodat we de mensen persoonlijk en intensiever kunnen begeleiden.

Zo bieden we ook verschillende mogelijkheden aan om jouw doelen te bereiken”

– Juriën Beterams, JustBeFit

Klik hieronder op een van onze programma’s om meer te weten te komen:

Cardio-training

Kracht-training

Ouderen fitness

Bedrijfs-fitness

Fit in 20 minuten

Cardiotraining

Cardiotraining verbetert niet alleen de conditie en bevordert de verbranding van lichaamsvetten, maar biedt ook talloze andere voordelen voor de algehele gezondheid. Door regelmatig cardiotraining te doen, stimuleer je de bloedsomloop, versterk je het hart en de longen en verhoog je de zuurstofopname van je lichaam. Door middel van cardiotraining helpt JustBeFit jou ook met het verminderen van stress, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het versterken van het immuunsysteem.

Klik hier voor de lestijden ➔

Krachttraining

Krachttraining is er niet alleen om spierbundels te krijgen! Spiertraining zorgt ook voor vetverbranding, meer energie en een goede houding. Zonder spiertraining nemen de spieren in kracht en omvang af naarmate we ouder worden. Met regelmatige spiertraining kun je verlies van spierkracht tegengaan en zelfs opbouwen. Met meer spiermassa verbrandt het lichaam meer calorieën. Ook in rust. Spiertraining is zelfs een sterk onderschat hulpmiddel om je gewicht onder controle te krijgen.

Klik hier voor de lestijden ➔

Ouderen fitness

Voldoende beweging voor ouderen is belangrijk om het lichaam in een goede conditie te behouden en het proces van ouder worden te vertragen. Spierversterkende oefeningen en conditietraining zorgen ervoor dat de algehele gesteldheid aanzienlijk verbetert en de kans op klachten wordt verkleind. JustBeFit ziet daarnaast gezamenlijk sporten als een mooi moment om sociale contacten te onderhouden.

Klik hier voor de lestijden ➔

Bedrijfsfitness

Gezonde medewerkers presteren beter en kosten aanzienlijk minder. Uit onderzoek van TNO (kennisketen tussen de wetenschap en organisaties) samen met NOC/NSF (Nederlandse sportorganisatie) blijkt dat de sportende medewerker een beduidend lager ziekteverzuim heeft dan de niet sportende medewerker. JustBeFit erkent het belang van een vitale en energieke werknemer en collega. Daarom biedt JustBeFit een interessante vorm van bedrijfsfitness aan. Verschillende bedrijven maken al gebruik van bedrijfsfitness bij JustBeFit. Vraag naar de mogelijkheden speciaal voor jouw bedrijf.

Klik hier voor de lestijden ➔

20 minuten fit

Gebrek aan tijd kan een beperking zijn om te sporten. Daarom biedt JustBeFit een trainingsvorm aan waarbij er in 20 minuten een volledig trainingsprogramma doorlopen wordt. Met deze efficiënte trainingsmethode hoef je geen uren in de sportschool door te brengen om resultaten te behalen. In plaats daarvan kun je in een kort tijdsbestek een effectieve en intensieve workout ervaren die gericht is op het verbeteren van je conditie en uithoudingsvermogen.

Klik hier voor de lestijden ➔

Meer weten over een van onze programma’s? Neem contact op met mij!

Samen trainen?

Wil je gezellig samen met een vriend of vriendin trainen en toch je persoonlijke doel behalen? Dan is duo training bij onze Personal Trainer een voordelige optie. Tijdens duo personal training krijg je een op maat gemaakte sessie, maar dan voor twee personen. Je kunt elkaar uitdagen en motiveren, wat zorgt voor een extra boost tijdens het sporten.

Voordelen van fitness bij JustBeFit

Motivatie en coaching door een personal trainer

Samen met vrienden trainen

Breed aanbod

Aangepast op jouw doelen en wensen

Combineer verschillende trainingen

Onze locatie of in het nabij gelegen unieke bosgebied

Wat is fitness en hoe kan JustBeFit mij hiermee helpen?

Fitness is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar de fysieke activiteiten die je kunt doen om je lichaam in goede conditie te houden. Het gaat hierbij om het versterken van spieren, het verbeteren van de cardiovasculaire conditie en het vergroten van de flexibiliteit. Fitness is dus een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Bij JustBeFit kun je terecht voor diverse vormen van fitness om aan je gezondheid te werken.

JustBeFit biedt verschillende trainingen aan om jou te helpen bij het bereiken van jouw fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit en gezond wilt blijven, er is altijd een training die bij jou past. Zo biedt JustBeFit onder andere groepslessen aan, zoals bootcamp, circuittraining en spinning. Daarnaast kun je ook kiezen voor personal training, waarbij je één-op-één begeleiding krijgt van een deskundige trainer.

Het voordeel van trainen bij JustBeFit is dat je altijd kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en aandacht. De trainers van JustBeFit hebben jarenlange ervaring in het vak en weten precies wat er nodig is om jouw fitnessdoelen te bereiken. Ze stellen een op maat gemaakt trainingsprogramma voor je op en zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier aan je gezondheid kunt werken.

Daarnaast is fitness bij JustBeFit ook nog eens gezellig en motiverend. Bij de groepslessen train je samen met andere sporters, wat zorgt voor een extra boost tijdens het sporten. Je kunt elkaar motiveren en uitdagen, wat ervoor zorgt dat je net dat extra stukje verder gaat. Bij personal training krijg je één-op-één begeleiding van een deskundige trainer, die je op een persoonlijke en motiverende manier helpt bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

Kortom, fitness is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl en bij JustBeFit kun je terecht voor diverse vormen van fitness om aan je gezondheid te werken. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of gewoon fit en gezond wilt blijven, er is altijd een training die bij jou past. Bij JustBeFit kun je rekenen op persoonlijke begeleiding, deskundig advies en een motiverende omgeving om het beste uit jezelf te halen.

Is fitness niet voor jou weggelegd? Kijk dan eens naar onze andere trainingen.