Onze Yoga-Trainingen

Bij JustBeFit geloven we in de kracht van yoga als een holistische benadering van gezondheid en welzijn, waarbij lichaam en geest in harmonie worden gebracht. Laat stress en spanning los met Yin Yoga, een rustige en meditatieve vorm van yoga die gericht is op het versterken van het bindweefsel en het vergroten van de flexibiliteit. Of ontwikkel kracht, stabiliteit en lichaamsbewustzijn met Hatha Yoga, een klassieke yogastijl die zich richt op het beheersen van ademhalingstechnieken en het uitvoeren van houdingen met precisie en controle.

“Je lichaam kan bijna alles aan. Het is je geest die je moet overtuigen.”

– Juriën Beterams, JustBeFit

Klik hieronder op een van onze programma’s om meer te weten te komen:

Hatha Yoga

Yin Yoga

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een veelzijdige yogastijl die balans, kracht en bewustzijn combineert. Door middel van houdingen en ademhalingstechnieken creëer je gezonde uitlijning, vergroot je flexibiliteit en versterk je spieren. Hatha Yoga brengt rust en innerlijke balans, vermindert stress en bevordert welzijn. Geschikt voor alle niveaus. Ervaar de verrijkende voordelen van Hatha Yoga bij JustBeFit en ontdek balans, kracht en innerlijke rust.

Klik hier voor de lestijden ➔

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustgevende yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, verbeterde mobiliteit en flexibiliteit van het bindweefsel en het stimuleren van levensenergie samenkomen. In contrast met ons vaak hectische leven, biedt Yin Yoga een tegengewicht. Hoewel de houdingen zowel fysiek als mentaal uitdagend kunnen zijn, kunnen ze ons helpen om beter naar ons lichaam te luisteren en effectiever om te gaan met de hectiek en drukte van het dagelijks leven. Laat Yin Yoga je begeleiden naar een staat van kalmte en balans, waarin je een diepere verbinding met jezelf kunt ervaren en innerlijke rust kunt cultiveren.

Klik hier voor de lestijden ➔

Meer weten over een van onze programma’s? Neem contact op met mij!

Samen trainen?

Wil je gezellig samen met een vriend of vriendin trainen en toch je persoonlijke doel behalen? Dan is duo training bij onze Personal Trainer een voordelige optie. Tijdens duo personal training krijg je een op maat gemaakte sessie, maar dan voor twee personen. Je kunt elkaar uitdagen en motiveren, wat zorgt voor een extra boost tijdens het sporten.

Voordelen van yoga bij JustBeFit

Motivatie en coaching door een personal trainer

Samen met vrienden trainen

Breed aanbod

Aangepast op jouw doelen en wensen

Combineer verschillende trainingen

Onze locatie of in het nabij gelegen unieke bosgebied